Lecaterm fra haven mod muren

lecaterm blokkeLeca termblokke er til dig, som skal bygge et hus, en carport eller en tredje konstruktion, hvor væggen vil være udsat for kold luft udefra, som vil kunne sive igennem og påvirke temperaturen inde i rummet. For at undgå dette skal væggen isoleres godt, og her anvendes der ved almindelig sten rockwool, eller en anden type af isolering.
Men ved leca termblokke er dette ikke nødvendigt. Her er betonen fra almindelige leca blokke blandet med en stærk polystyrenisolering, og dette sikrer dig imod kulde udefra. Leca termblokke ligner ikke almindelige leca blokke, da lecaterm er som en sandwich blok, hvor der er beton for oven og for neden, mens polystyrenisoleringen ligger i midten som et hvidt lag, og denne kombination sikrer dig et godt indeklima for rummet, og derfor er de optimale at anvende til ydervægge, som støder op imod ydersiden af konstruktionen.

Leca termblokke er isolerende

Leca termblokke har den traditionelle styrke, som man kender fra almindelige leca blokke, og derfor er der ikke gået på kompromis på dette punkt. Anvender du fundablokke for at lave og skabe dit fundament, og bruge leca termblokke til at danne væggen, så er der stadig mulighed for at bore lamper, håndvaske, bordplader og lignede ind i disse sten. Leca termblokke er blot dyrere end almindelige leca blokke, da deres isoleringsevne er endnu højere end de almindelige.

Vægten af leca termblokke er fortsat meget lav, og det gør stenen nem at arbejde med, og særligt i de højder, hvor ens arbejdsstilling ikke er optimal. Selvom maskiner kan hjælpe, så er der stadig stor sandsynlighed for, at du skal løfte blokkene, og derfor er vægten meget vigtig. Sammenlignet med almindelige udstøbningsblokke, så er lecablokke noget lettere, og derfor er de, de mange andre fordele taget i betragtning også, at anbefale i mange tilfælde.